12 september 2023

Corrie van Loon uit Groesbeek 100 jaar.

De 100 jarige mevrouw van Loon met burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal.

Corrie van Loon-de Ruijter, woonachtig in Mariรซndaal in Groesbeek is op 12 september 100 jaar geworden. Reden voor burgemeester Mark Slinkman om haar deze dag te komen feliciteren. En dat werd een gezellige bijeenkomst, waar ze omringd was door haar kinderen met hun partners. Ze werd geboren in Nijmegen als enig kind van de familie de Ruijter, waar ze o.a. het bombardement van Nijmegen dichtbij heeft meegemaakt. Ze was getrouwd met Wim van Loon en na hun trouwen gingen ze in Groesbeek wonen. Daar kregen ze 5 kinderen, 11 kleinkinderen en 17 achterkleinkinderen. Haar man Wim overleed in 1992 en in 1994 verhuisde ze naar Mariรซndaal, waar ze nu nog steeds zelfstandig in een appartement woont. Van harte gefeliciteerd!