12 september 2023

Timeshake maakte veel vrienden met hun optreden op de Ooijse kermis.

Timeshake op de Ooijse kermis.

De band Timeshake, waarvan drie leden uit Ooij komen, bestaat al vele jaren. Ze hebben een paar keer van naam moeten veranderen en van bezetting, maar zondagmiddag en zondagavond speelden ze de sterren van de hemel op het Ooijse Schuttersfeest/kermis van schutterij Eendracht in de feesttent op het Reiner van Ooiplein. En zoals de zoon van een van de bandleden zei, na 32 jaar eindelijk op de Ooijse kermis. En dat heeft Ooij geweten. Ze zetten de tent op de kop , van het begin tot het eind. Ze vulden de dag met een geweldig repertoire. De tent was helemaal gevuld met allemaal enthousiaste toeschouwers, die allemaal van mening waren dat dit zeker een herhaling moet krijgen. . zie de foto’s (komen nog)