1 september 2023

“ Plakse kaas “ in de Ooijpolder bij boerderij de Plak.

Heb je zin in lokale en regionale producten, ga dan eens langs bij de boerderij De Plak in Ooij. Sinds 3 jaar staat daar een boerderij automaat met daarin lokale en regionale producten zoals eieren, aardappelen, uien, honing, jam, sapjes en noten. Sinds juli is er een nieuwe koelautomaat bij gekomen. Deze nieuwe automaat bevat heerlijke producten zoals boeren yoghurt, boeren vanillevla en boeren karnemelk. Ook vind je er roomboter, kruidenboter en allerlei boerendipjes. Daarbij staat ook een melktap waarbij je zelf de verse melk mag tappen. Deze melk komt rechtstreeks vanuit de koeien die je vaak bij de boerderij ziet rond lopen en grazen. Van deze heerlijke melk van de koeien wordt er vanaf nu ook kaas gemaakt. De “ Plakse kaas “ is sinds kort ook te verkrijgen in de boerderij automaat. Dus heb je zin om een rondje te fietsen of te rijden, maak dan eens even een stop aan de Leuthsestraat 2 om een kijkje te nemen bij de boerderij automaat.