1 september 2023

CreaLeuth gaat van start

Woon jij in Leuth of omstreken en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Houd jij van breien, maak je graag kaarten, werk je liever met verf en een kwast of iets anders creatief? Wil je graag iets nieuws leren of vind je het juist leuk om iemand iets bij te brengen? Dan is CreaLeuth in het Kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4 misschien wel iets voor jou! Een aantal enthousiaste inwoners uit Leuth en omstreken en Forte Welzijn hebben een leuke creatieve inloop gestart. CreaLeuth is er elke laatste maandag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Tenzij het niet goed uitkomt met vakantie of feestdag, dan kan het een week eerder of later zijn. Voor de tweede helft van 2023 zijn dat: maandag 25 september, 30 oktober, 27 november en 18 december. Neem je eigen creatieve werkje mee en ga aan de slag. Onder het genot van een kopje thee of koffie en een leuk gesprek. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Wil je toch nog wat meer weten of heb je vragen? Neem dan even contact op met Jesse Jansen, opbouwwerker bij Forte Welzijn. Bel met 06-82612612 of stuur een mailtje naar jesse.jansen@fortewelzijn.nl.  Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl.