10 juli 2023

Juf Arja neemt afscheid van basisschool ’t Bijenveld in Leuth.

Juf Arja (zittend links) wordt toegezongen door haar collega leerkrachten.

Juf Arja neemt na 40 jaar werken in het onderwijs, waarvan ruim 20 jaar in verschillende groepen op โ€™t Bijenveld, afscheid om te gaan genieten van haar pensioen. Maandagochtend 10 juli werd zij verrast door het team en alle leerlingen. Zij wilde nietsvermoedend even de groepen langsgaan om gedag te zeggen, maar werd meegenomen naar de gymzaal van de school waar iedereen voor haar klaar stond om haar in het zonnetje te zetten. Het team zong een mooi afscheidslied en daarna hebben de leerlingen een ren-je-rot spel gespeeld waarbij  de vragen natuurlijk gingen over Juf Arja. Juf Arja heeft eerder aangegeven dat ze nog steeds iedere dag geniet van mooie momenten op school. Het moment op deze maandagochtend kan ze vast aan de rij met fijne herinneringen toevoegen. Juf Arja: geniet van je welverdiende pensioen! zie de foto’s