24 februari 2018

Koninklijke Onderscheiding voor Henri Lemmers uit Leuth

Burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal reikte op zaterdag 24 februari 2018 een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer J.G.M. Henri) Lemmers uit Leuth. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Lemmers is vanaf 1994 als bestuurslid en vicevoorzitter actief bij Schutterij de Vriendenkring in Leuth. Hij verzorgt de ledenadministratie, maakt de draaiboeken voor het Koning/keizerschieten, de kermis en de kringdagen. Ook zit hij in het organisatiecomité van het eerste Gemeentelijke Koningschieten van de gemeente Berg en Dal, dat dit jaar in Leuth wordt gehouden. Daarnaast is hij sinds 2007 bestuurslid bij de Kring van (14) Schutterijen en Gilden, Rijk van Nijmegen / de Betuwe. Hij is concoursbegeleider bij evenementen zoals kringdagen. Tevens zit hij in het organisatiecomité van het Grensland Schutterstreffen, een evenement voor schutterijen en gilden uit Nederland en Duitsland. Henri ontving zijn lintje tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Vriendenkring te Leuth. Burgemeester Mark Slinkman sprak zijn grote waardering uit voor het vele werk wat Henri gedaan heeft voor het schuttersgebeuren. Niet alleen voor de Leuthse vereniging maar ook binnen de Kring en zelfs Duitsland ter voorbereiding van het Grenslandkoningschieten. Ook bij het a.s. gemeentelijk koningschieten dat dit jaar voor de eerste maal in Leuth gehouden zal worden, heeft hij zijn stempel gedrukt. 

2 Responses to Koninklijke Onderscheiding voor Henri Lemmers uit Leuth

  • Ach,.. wat geweldig dat de schutterij Henri heeft aangedragen voor een onderscheiding…! Dik verdient en gegund,.. Een koninklijke onderscheiding krijg je echt niet zomaar…weet ik uit ervaring. Moet je heel wat voor gedaan hebben in je vrije tijd jaar in en jaar uit…en dat heeft Henri vast gedaan. Altijd zeer betrokken bij de schutterij een man met een gouden hart…Henri Gefeliciteerd…!

  • Super man dik verdiend dat je by ons 35 jaar oudpapier wil ik ook nog wel ff vermeld hebben Dvol is hier je erg dankbaar voor  ik heb jouw ook leren kennen als iemand die n ander nooit teleursteld  heeft grote klasse wy hopen dat je er nog n poosje plezier vanmag hebben  groetjes ook van Miriam 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.