14 augustus 2023

PolderPop Leuth 2023

 
Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus vond de 33e editie plaats van PolderPop Leuth. Plaats van handeling was bedrijventerrein Lieskes Wengs. Op 2 podia verspreid over 2 dagen speelden maar liefst 11 bands. Zaterdagavond kon men Polderpop Roots & More bezoeken. Deze avond was er aandacht voor muziek die aansluit bij de authentieke folk, country en blues of de begintijd van de rock en de soul. Zondagavond kon men het oude vertrouwde PolderPop horen. Alle bands speelden eigen werk. Op het terrein was er een hapje en een drankje verkrijgbaar. In deze fotoreportages van Herman Leensen zijn er foto’s te zien van o.a. van de bands Penvriend, Robbing Banks, Millier & The Tone Machine (zaterdagavond), Headfirst, Misprint en Patch The Sky (zondagmiddag). Foto’s: Herman Leensen. zie de foto’s