15 augustus 2023

Theo en Bertha Willems – Hendricks uit Groesbeek 65 jaar getrouwd.

Loco burgemeester Erik Weijers samen met het briljanten bruidspaar Willems-Hendricks en het bloemstuk van de gemeente Berg en Dal.

GROESBEEK – Woensdag 9 augustus was het 70 jaar geleden dat Theo Willems ( 90 )  en Bertha Hendricks ( 87 ) verkering kregen. Een week eerder hadden ze nog gedanst in café  De Werd aan de Pannenstraat in Groesbeek en een weer daarna trok Theo de stoute schoenen aan – nadat hij een paar pilsjes had gedronken – ging hij naar het huis van Bertha aan de Bruuk . Hij werd door de familie goedgekeurd en kregen vervolgens 5 jaar verkering. In 1958 is het stel getrouwd op het gemeentehuis in Groesbeek en in de kerk van Breedeweg door de legendarische pastoor Hoek. Na het trouwen hebben ze 5 jaar ingewoond bij de ouders van Theo aan de Nieuweweg in Groesbeek en vervolgens maar liefst 58 jaar in een woning aan de Goudenregenstraat in Breedeweg. Sinds 2 jaar wonen ze nu in hun knusse appartement in appartementencomplex Marienhof aan de Stationsweg in Groesbeek.  Theo heeft 24 jaar gewerkt op schoenfabriek Wellen en Co in Nijmegen en later 14 jaar op een asfalt vloerenbedrijf in Utrecht. Door het ongezonde werken kwam Theo in de WAO terecht. Bertha heeft bij de Nijma gewerkt en bij de Philips tot dat ze gingen trouwen. Het stel heeft 2 kinderen gekregen een zoon en een dochter, 4 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen waar beide stapelgek op zijn. Samen met familie wordt stilgestaan bij het 65 jarig huwelijksfeest. Loco burgemeester Erik Weijers bracht woensdagmorgen 9 augustus om 11.00 uur een bezoek aan het Briljanten paar bij Marienhof aan de Stationsweg in Groesbeek . Van harte gefeliciteerd!