9 juli 2023

Rolling Diner in Beek

Zaterdag 8 juli was er weer een “Rolling Diner” in Beek. Alle deelnemers (97 stellen), kregen op vrijdag hun gerechten/gangen brief. Daarin stond ook dat ze  zaterdag om 17.15 uur een sms kregen met instructies. Deze sms vertelde dat ze naar de Grote Bartholomaeuskerk op de Kerkberg moesten komen met met masker op. Daar zou iedereen een glas bubbels en een amuse krijgen. Maar omdat er op dat ogenblik een concert gaande was in de kerk en er buiten een orkest op de gasten in de kerk stond te wachten, werd het geheel verplaatst naar Charley naast de kerk. Gelukkig liep het concert in de kerk wat uit en voor dat die bezoekers naar buiten kwamen kon  er nog een foto gemaakt worden op de trappen van de kerk, waarbij alle deelnemers gemaskerd waren. Daarna ging iedereen, op de fiets naar hun eerste adres. Aan het einde van dit Rolling Diner kwam iedereen weer samen bij “Sous Les Eglises” voor een gezellige afsluiting. zie de foto’s.