9 juli 2023

Opening calisthenics park Millingen aan de Rijn

Joey en Nick uit Millingen aan de Rijn hadden het idee voor een Calisthenics Park bij FC Millingen aan de Hoefseweg in Millingen aan de Rijn. Calisthenics is een fysieke sport die zich richt op training met behulp van je eigen lichaamsgewicht en uithoudingsvermogen. De jongens vroegen het jongerenwerk en opbouwwerk van Forte Welzijn om hulp bij het uitvoeren van hun plan. Na drie jaar hard werken is het zover. Zaterdagmiddag 8 juli werd het park feestelijk geopend door wethouder Irma van de Scheur.  Initiatiefnemer Nick heeft een introductie van de toestellen gegeven. Dit mooie, leuke en gezonde project is mede waargemaakt door de steun, samenwerking en financiële bijdrage van zowel de gemeente Berg en Dal als sportstimulering Berg en Dal/Lokaal Sportakkoord. Foto: Erik Hell (BD1 Media).