24 juni 2023

Berg en Dalse kampioenen gehuldigd.

De Berg en Dalse kampioenen.

Vrijdagavond zijn 135 jeugdkampioenen gehuldigd op het Dorpsplein in Groesbeek voor het gemeentehuis. Tijdens de feestelijke avond kregen allen hun medailles uitgereikt door wethouder Erik Weijers. Dat deed hij samen met de Groesbeekse Nederlands kampioen judo onder 15, Iris Nieuwenhuis. Naast Iris werden de volgende kampioenen gehuldigd: Handbal: Groesbeeks Glorie E1; Korfbal: De Horst B1, F2, F1, D2, E1, C2 en SVO D1; Voetbal: DVSG JO9-1, JO13-1, JO11-1 en Groesbeekse Boys JO11-2 en Treffers JO8-1; Volleybal: Ikaros meiden B1, niveau 6-1. Bijna alle kampioenen kwamen uit Groesbeek en de Horst. En slechts 1 groep kwam van over de stuwwal (korfbal Ooij), zoals de wethouder het noemde. Zie de foto’s klik hieronder voor de foto’s https://henkbaron.nl/evenementen-en-andere-activiteiten/nggallery/evenementen-en-andere-activiteiten-20/feest-der-kampioenen-gemeente-berg-en-dal-2023