24 juni 2023

5 tegen 5 toernooi in Leuth.

De winnaars van de “Prestatief”.

Voor de 18de keer hebben wij als organisatie voor de laatste keer op de sportvelden van De Duffelt in Leuth het 5 tegen 5 toernooi georganiseerd. Daar waar andere edities al goed bezet waren met een deelname van ca. 34 teams moesten wij dit jaar de inschrijving eerder stopzetten. In totaal hebben 42 teams uit de kerkdorpen van onze gemeente Berg en Dal en Nijmegen en Brabant,  verdeeld over 4 categorieën, t.w. 35 +, Dames, recreatief en prestatief, meer dan 90 wedstrijden in grote sportiviteit gespeeld. Ruim 15 scheidsrechters, de verzorgers van VVLK met de EHBO-vereniging, vele vrijwilligers voor achter de bar, de muntenverkoop en onze omroeper Sjarel, hebben ervoor gezorgd dat deze laatste editie als zeer geslaagd mag worden genoemd. Samen met al de voetbalsters en voetballers, publiek en VVLK-liefhebbers hebben we er een FANTASTISCHE dag van gemaakt. De voltallige organisatie van het 5 tegen 5 toernooi hebben zich unaniem uitgesproken dat we de volgende editie, voor de nieuwe vereniging DDV ’23 , op de Kempkes in Ooij op zaterdag 29 juni 2024 gaan organiseren. Wij bedanken iedereen die aanwezig is geweest, een fijne vakantie en we zien jullie graag in goede gezondheid op de volgende editie in Ooij. zie de foto’s deel 1; deel 2;  deel 3