24 juni 2023

Optreden van Carmina Ludicra – Studentenoperettekoor uit Nijmegen in tuin van Hamer Berg en Dal.

Op 10 juli is er een kort optreden van Carmina Ludicra – Studentenoperettekoor uit Nijmegen in de tuin van zorggroep de Laren bij Hamer in Berg en Dal. “Alle gekheid op een notenbalkje!” Kom en geniet van de betovering van Carmina Ludicra, het studentenoperettekoor uit Nijmegen! Zij melden: Wij brengen klassieke operettes uit vervlogen tijden opnieuw tot leven maar dan in een eigentijds jasje. Onze voorstellingen kenmerken zich door komische, soms ronduit absurde verhalen in combinatie met prachtige zangkunsten. Laat je meeslepen door de humor en het talent van onze enthousiaste leden! Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze nieuwste productie: ‘Iolanthe’ van Gilbert en Sullivan, die we in oktober zullen opvoeren in Theater De Lindenberg, Nijmegen. Op 10 juli geven wij een exclusief voorproefje van deze sprankelende operette. Mis het niet! Datum: 10 juli. Tijd: 19:30 uur tot 20.00 uur. Locatie: Buiten