26 juni 2023

Arend Lihring nieuwe schutterskoning in Wyler.

Arend Lihring, de nieuwe schutterskoning van Wyler-Lagewald.

Arend Lihring is zondagmiddag als nieuwe schutterskoning van Sankt Johannes Schützenbruderschaft Wyler-Lagewald in Wyler geïnstalleerd, samen met zijn dochter Mira, die Schülerprinzessin was geworden. Samen met zijn vrouw Steffi zullen zij het komende schuttersjaar de vereniging representeren als het nieuwe schutterspaar. Hij was een van de 8 kandidaten, die de vogel na 340 schoten naar beneden haalde. De andere kandidaten waren: Steffi Lihring (vrouw van..), Stephanie Heiland, Birgit Marling, Hede Linde, Alex Janssen, Wolfgang Heiland en Claudia Janssen. deel 1; deel 2;  deel 3;  deel 4;  deel 5

De uitslagen:

Vogelschiessen:

Krone Dechant Christoph Scholten

Kopf Saskia Janssen

Rechter Flügel Frank Janssen

Linker Flügel Andre Müller

Schwanz Alex Janssen

Rumpf und damit König 2023 Arend Lihring mit Steffi Lihring

Schülerprinzessin Mira Lihring

Jugendprinzenschiessen; Kopf Sjoerd Gerritzen; Rechter Flügel Mika Janssen; Linker Flügel Amanda Jansen; Schwanz Nelia Kropmann; Rumpf und Jugendprinzessin Nelia Kropmann