27 oktober 2020

Hentje Menting uit Millingen aan de Rijn overleden.

Hentje Menting

Ons bereikte het droevige bericht dat vanmiddag in het CWZ te Nijmegen, Hentje Menting uit Millingen aan de Rijn, aan de gevolgen van het Covid-19 virus is overleden. Hentje was een begrip en een graag gezien figuur in Millingen aan de Rijn en iedereen kende hem. Overal kwam je hem tegen en waar iets te doen was, was Hentje ook. Hentje is 82 jaar geworden. We wensen zijn familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.  Op zondag 1 november van 14.00 uur tot 14.45 uur kunt u afscheid van Hentje nemen door langs zijn kist te lopen aan de voorzijde van het “Afscheidshuis” aan de Vossengraaf 1 te Millingen aan de Rijn. De familie meldt verder: “Graag hadden we u uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de crematieplechtigheid. Helaas is dit niet mogelijk en zal de crematieplechtigheid maandagmiddag plaatsvinden in besloten kring. We geven u de mogelijkheid om via een livestreamverbinding bij de dienst aanwezig te zijn. Dit kunt u aangeven door een email te sturen naar hentjementing@gmail.com. U ontvangt dan van ons een link naar deze livestream”.  Correspondentieadres: Rubenstraat 4, 6566 ZE Millingen aan de Rijn.