11 september 2020

Wandel2Daagse Berg en Dal

Deelnemers aan de wandel2Daagse Berg en Dal

De op 10 en 11 september door “Berg en Dals Bloei” georganiseerde Wandel2Daagse was op de eerste dag gelijk een succes. Ongeveer 100 deelnemers konden genieten van een prachtige tocht door de bossen van Beek en Berg en Dal. De 5 kilometer lopers bleven daar in de bossen en de 10 kilometerlopers gingen door richting ’t Meertje, waar ze met het pontje in de Ooijpolder terecht kwamen om zo via Persingen weer terug naar de heuvelrug te lopen waar ze de N70 route konden lopen. Er waren twee rustplekken , waar de deelnemers voorzien werden van drankjes, fruit en chips. De eerste was in Beek en de tweede bij het Kerkje van Persingen. De route op de tweede dag gaat voornamelijk door de bossen van Berg en Dal.  zie de foto’s