2 juli 2019

Eindmusical groep 8 Basisschool Opweg in Ooij

Eindmusical basisschool Opweg.

Groep acht van Basisschool Op Weg in Ooij neemt afscheid en treedt maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 juli op met de spectaculaire eindmusical: “ De dj draait door”. Voor het eerst sinds jaren wordt deze weer gespeeld in de toneelzaal van Dorpshuis de Sprong. Dinsdagmorgen was er een voorstelling voor vrienden, familie en en andere belangstellenden. Een prachtige voorstelling met bijna professionele spelers en een prachtig decor, gemaakt door Jos van Gessel, de vader van leerling Dorus. Dankzij William Bach uit Groesbeek was het geluid ook perfect. Woensdag 19.00 uur wordt er nog een voorstelling gespeeld. zie de foto’s deel 1;  deel 2

De DJ draait door speelt zich af in een discotheek, waar op het jubileumfeest een bijzondere gast zal optreden: de beroemde DJ Armina. Zij draagt altijd een masker en niemand weet wie ze eigenlijk is. Alleen vervelend dat die boze buren steeds komen klagen over de herrie.

‘Noem me toch geen hoogheid!’, fluistert DJ Armina tegen haar assistente als ze de draaitafel hebben bekeken in de discotheek. Want DJ Armina is eigenlijk kroonprinses Azalea! En haar ouders vinden het maar niks dat ze van moderne muziek houdt.

De DJ draait door is een moderne musical met liedjes die je pakken. De musical eindigt natuurlijk in de discotheek waar het feest los kan barsten.