5 mei 2018

Herdenking oorlogslachtoffers in Berg en Dal 2018.

Als eerste in de kerkdorpen in de gemeente Berg en Dal herdacht het dorp Berg en Dal vrijdagavond 4 mei haar oorlogsslachtoffers bij de herdenkingsnaald aan de Clarenbeekseweg. Na de opening door dhr. Van Steen en muziek van muziekvereniging Edelweisz volgden er  toespraken door het raadslid Rob Verheijen  en  pastoor  Swagemakers (Parochie Heilige Drie-eenheid)   en werden er door de leerlingen van basisschool Titus Brandsma lichtjes bij het monument geplaatst. Daar werden bloemen gelegd door en namens de bewoners van Groot Berg en Dal, familie Jansen-Driessen-Jakobs (Watertorenweg), Berg en Dals Bloei, Stichting Dorpsraad Berg en Dal, Parochie Berg en Dal en de gemeente Berg en Dal m.m.v leerlingen van de Titus Brandsmaschool. Onno Swart maakte de foto’s. zie de foto’s.