20 oktober 2017

Feestelijke avond voor mantelzorgers gemeente Berg en Dal

Zorgt u voor iemand? Dan is deze avond voor u bedoeld! Wanneer u langdurig en onbetaald zorgt voor iemand uit uw omgeving die ziek is of gehandicapt,  dan noemen we dat mantelzorgen. U kiest er niet voor om voor iemand te gaan zorgen, zoals vrijwilligers doen, maar u krijgt er mee te maken doordat iemand met wie u een emotionele band heeft (ineens) hulpbehoevend wordt.  Jaarlijks is er in Berg en Dal een dag in november om mantelzorgers in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet. In 2017 is dat op 8 november. De vrijwilligers van Mantelzorg Berg en Dal doen dat door elk jaar een ontspannen, gezellige en kosteloze avond te organiseren op- of rond de dag van de mantelzorg. Dit jaar kunt u genieten van mooie  muziek van De Kèls,  afgewisseld met een komische noot van de enige echte Guus Hakvoort. En ook aan de inwendige mens wordt gedacht, met een drankje en hapje.  Alle mantelzorgers uit de gemeente Berg en Dal zijn welkom op deze avond en neemt u gerust iemand mee. We zien u graag op woensdag 8 november in de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Tijdstip: 20.00 – 22.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. U kunt zich aanmelden tot 5 november  per  e-mail:  info@mantelzorgbergendal.nl. Bellen kan ook:  085-040 60 66 op werkdagen tot 13.00 uur. Wilt u dan doorgeven met hoeveel personen u komt, dan kunnen we daar een beetje rekening mee houden. We kunnen met u meedenken mocht het lastig zijn om aanwezig te zijn, bijvoorbeeld vanwege vervoer of een andere reden.