22 maart 2017

Nationale Boomfeestdag in Leuth.

Woensdag 22 maart deden de leerlingen van groep 7-8 van de basisschool ’t Bijenveld uit Leuth mee met de 60e editie van de nationale boomfeestdag. Samen met de wethouders Alex ten Westeneind en Erik Weijers plantten de kinderen 17 krentenbomen aan de Haafakker in Leuth. Groep 1-2 plantte daarna gezamenlijk met de wethouders de perenboom op het grasveld achter de school. Deze perenboom is een boomfeestdaggeschenk van de gemeente Berg en Dal. De leerlingen werden op school opgehaald door de wethouders.  Op speelterrein ‘De Rollebol ‘werd vooraf een educatief spel gehouden. Twee groepen eindigden met dezelfde 12 punten en dus waren er twee winnaars, de groep van Dirk, Sam H en Sten en de groep van Jonah, Jochem, Niek en Kai. zie de foto’s dl 1;  deel 2