5 december 2016

Sinterklaas bezoekt basisschool Opweg in Ooij

Maandag 5 december bezocht Sinterklaas met vier van zijn Zwarte Pieten de basisschool Opweg in Ooij. Omstreeks 09.00 uur arriveerde hij, achterop de Pizzakar  van Roberto bij de school, waar hij werd opgewacht door de leerlingen van de  onderbouw van de school. Na de ontvangst op het speelplein ging het gezelschap vervolgens naar de aula van de school, waar de officiële ontvangst plaats vond.De kinderen konden daar aan Sinterklaas een deel van de door henzelf gemaakte sulletjes laten zien, die bestemd zijn voor de kamer in het “Dijkhuis”, waar de Sint tijdens zijn bezoek aan Ooij overnacht. Ze hadden daar onlangs zelf een bezoek gebracht en gehoord, dat de Sint graag wat andere inrichting wilde. Daarna bezocht de Sint alle klassen van de onderbouw. zie de foto’s deel 1; deel 2;  deel 3 

dsc_8695-sint-opweg-naam