5 december 2016

Sinterklaas bij Ooijse “Tuinopa’s” Opweg.

Traditiegetrouw bedacht Sinterklaas ook dit jaar de Ooijse “Tuinopa’s” van basisschool Opweg in Ooij. Na zijn bezoek aan de schoolkinderen had hij ook nog even tijd voor deze mannen, die regelmatig op vrijwillige basis het “onderhoud” verrichten aan de school en haar omgeving. Als dank had hij nu, dsc_8963-tuinopa-naamnamens de school, voor het ieder een gedicht met daarbij een aantal cadeaubonnen. En natuurlijk was er ook even tijd voor een groepsfoto. Het viel Sinterklaas op, dat er nog maar weinig tuinopa’s over zijn om 1x per 14 dagen het vrijwilligerswerk voor de school te doen. Daarom doet hij dan ook, namens de school, een dringende oproep voor meer vrijwilligers. Dat hoeven niet alleen opa’s te zijn, maar eigenlijk is iedereen welkom, van “Tuinoma, tuinpapa of mama of tuinkabouter”. Aanmelden kan bij de conciërge (Ruud) van de school. zie de foto’s.