19 november 2016

Koninklijke Onderscheiding voor twee vrijwillige brandweerlieden

Burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal heeft op vrijdag 18 november in de brandweerkazerne in Beek twee Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan twee vrijwillige brandweerlieden .  De heren Theo Willemsen uit Leuth en Sjef Stampaert uit Beek zijn  gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Beide zijn al jaren lid van de vrijwillige brandweer bij het korps Ubbergen. Theo Willemsen sinds 1 juli 1980 en Sjef Stampaert sinds 1 november 1985. Deze vrijwilligers hebben zich respectievelijk 36 en 31 jaar ten bate van de samenleving ingespannen. Hiermee hebben zij een langdurige bijdrage geleverd aan de openbare veiligheid in de voormalige gemeente Ubbergen, de gemeente Berg en Dal en in de regio. Dit gebeurde tijdens de feestavond van de vrijwillige brandweer.  zie de foto’s deel 1; deel 2

dsc_3390-brandweer-naam