18 september 2023

Henk en Mientje Janssen-Clappers uit Groesbeek 65 jaar getrouwd.

Henk en Mientje Janssen-Clappers samen met burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal.

Op zaterdag 16 september was het echtpaar Henk Janssen (86) en Mientje Janssen-Clappers (84),  uit Groesbeek, 65 jaar getrouwd. Het paar trouwde in 1958 op dezelfde datum in zowel het gemeentehuis als in de kerk te Elst (Gld). Ze kregen twee kinderen, een zoon en een dochter,4 kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Samen hebben ze jarenlang in de horeca gewerkt, altijd een eigen zaak gehad, o.a. de Roskam in Bemmel,  het Seepaerd in Nijmegen en Kronenbitter in Berg en Dal. Dat laatste horecabedrijf hadden ze overgenomen van Henk zijn ouders. Ze woonden daar boven de zaak. In 2007 zijn ze verhuisd van Berg en Dal naar Groesbeek, waar ze tot volle tevredenheid wonen in een prachtig appartement aan de Spoorlaan. En zoals Henk verwoordde,, eerst in Berg en Dal, gemeente Groesbeek en nu in Groesbeek, gemeente Berg. Op maandag 18 september kwam burgmeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en dal het jubilerende echtpaar thuis feliciteren met deze mijlpaal. Vooraf had hij een prachtig  bloemstuk bij het briljanten huwelijkspaar laten bezorgen. Van harte gefeliciteerd!