10 augustus 2023

Veel politie op de Erlecomsedam in Erlecom

Minstens 12 opvallende politieauto’s op de Erlecomsedam en veel civiele dienstauto’s van o.a speurhondgeleiders.

Op de Erlecomsedam in Erlecom bij de voormalige boerderij van de gebroeders van Kerkhof is heel veel politie aanwezig. Ook speurhonden en de politiehelikopter was in de lucht. Nog geen idee wat er aan de hand kan zijn maar het is kennelijk iets ernstigs. Bleek te gaan om wat de politie noemde een “dreigende situatie”. Er was een feest aan de gang c.q geweest waarbij alcohol en drugs  in het geding waren en er zou sprake zijn van wapens, vandaar de grote politie inzet. Niet duidelijk of dat laatste ook he geval was maar alle bezoekers zijn in ieder geval gefouilleerd. zie de Gelderlander. David Brouwers maakte de foto.