14 augustus 2023

Zomerlunch Mantelzorg gemeente Berg en Dal.

Om onze mantelzorgers weer even in het zonnetje te zetten organiseren we dit jaar weer een Zomerlunch. Deze Zomerlunch is voor mantelzorgers in Berg en Dal door  Mantelzorg Berg en Dal. Ook degene voor wie je zorgt is welkom.  Een leuke gelegenheid om weer even bij te kletsen met elkaar, en met ons.  Er zijn geen kosten aan verbonden, maar deze lunch is alleen voor mantelzorgers die bij ons ingeschreven staan. Ben je nog niet ingeschreven?  Geef dan bij aanmelding voor de lunch ook even je gegevens door. Inschrijven kost je niets en je ontvangt 4x per jaar onze digitale nieuwsbrief met tips, activiteiten en informatie voor mantelzorgers. Locatie: Cultureel Centrum De Mallemolen Groesbeek, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek; Wanneer: zaterdag 26 augustus; Tijd: inloop 12.00 uur aanvang lunch om 12.30 uur.

Aanmelden: Aanmelden voor 21 augustus via naar info@mantelzorgbergendal.nl  of per telefoon 085 0406066. Bij aanmelding je naam, telefoonnummer en ook eventuele doorgeven. Heb je dieet wensen?   Die kun je bij aanmelding doorgeven. Meer informatie over Mantelzorg Berg en Dal is te vinden op www.mantelzorgbergendal.nl