21 juli 2023

Vierdaagse donderdag in Berg en Dal

Een aantal van de bewoners van zorgcentrum ’t Höfke langs de route in Berg en Dal

Donderdag was de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse. Die leidde o.a. door Groesbeek en Berg en Dal met daarin de Zevenheuvelenweg. Overal werd enthousiast gereageerd door de lopers en het publiek langs de route in Berg en Dal. Op de Oude Kleefsebaan hadden, zoals elk jaar, de bewoners en verzorgers van Kalorama en ’t Höfke hun plekken ingenomen. Voor velen van hen was het weer een prachtig uitje. Diverse bands en diskjockeys lieten hun muziek langs de route horen, waaronder dweilorkest KNA die speelden op het “Geitenplein” bij de kerk in Berg en Dal en verder op aan de Oude Kleefsebaan was er muziek van  muziekvereniging Edelweisz. Voor hen was het een thuiswedstrijd.  Op de vrijdag gaan de lopers naar het Land van Cuijk en hopelijk komen ze allemaal aan op de via de Via Gladiola in Nijmegen, waarna het nog een kort stukje lopen is naar het einddoel, de Wedren. zie de foto’s deel 1; deel 2;  deel 3;  deel 4;  deel 5;  deel 6;  deel 7;  deel 8;  deel 9; deel 10.