15 juli 2023

T-shirts voor de Berg en Dalse Vierdaagse lopers.

Een deel van de aanwezige Vierdaags lopers uit de gemeente Berg en Dal in het gemeentehuis.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de hal van het gemeentehuis van Berg en Dal in Groesbeek, waarvoor alle Vierdaagse lopers uit de gemeente waren uitgenodigd, hield burgemeester Mark Slinkman  zijn toespraak, waarbij hij memoreerde, dat er vorige keer 415 deelnemers uit deze gemeente mee gelopen hebben tijdens de Vierdaagse maar dat er nu weer meer zijn, 581. Samen met zijn wethouders onthulde hij de nieuwe T-shirts, welke deze keer in fel geel waren uitgevoerd. Ze presenteerden een f T-shirt met de tekst: Natuurlijk Berg en Dal. Nadat hij alle alle deelnemers een goede Vierdaagse toegewenst had, kregen alle aanwezige lopers dit T-shirt uitgereikt.  De burgemeester hoopte, dat alle lopers deze in ieder geval op de donderdag zullen aantrekken, als het Vierdaagse legioen door de gemeente Berg en Dal trekt. Maar dit gele T-shirt mag natuurlijk ook op andere dagen gedragen worden. Nadat iedereen het shirt ontvangen had werd een groepsfoto op de trappen in het gemeentehuis gemaakt. Zie de foto’s.