13 juli 2023

De leerlingen van groep 8 basisschool ’t Bijenveld in Leuth vlogen uit.

De ouders “beschoten” de kinderen met kleurpoeder.

Op donderdag 13 juli nam groep 8 van basisschool ’t Bijenveld in Leuth afscheid van hun school. De ouders van deze kinderen mochten een ludieke manier verzinnen om de kinderen “uit te laten vliegen ” Het idee was om de kinderen één voor één per kruiwagen het gebouw uit te rijden, terwijl de leerkrachten een stukje tekst over het betreffende kind vertelden. En dat idee werd uitgevoerd. De kinderen verzamelden zich daarna op het podium voor de school en zongen gezamenlijk een lied. Daarna werden een aantal groepsfoto’s met leerkrachten en ouders gemaakt. De ouders benaderden de kinderen van achteren en na het maken van de foto’s  beschoten de “nietsvermoedende” kinderen met kleurpoeder (Hindoestaans Holi feest). Hieraan voorafgaand hadden de leerlingen al een feestelijk gebeuren in de school gehad. . zie de foto’s deel 1;  deel 2