3 juli 2023

Kermiszondag in Beek

De Biezenkoning en koningin met hun Biezenhofhouding.

Kermiszondag, de zondag van de schuttersfeesten van schutterij BUB in Beek werd gestart met een kindermiddag met aanwezigheid van de eerste Biezenkoning, Koningin en hun Biezenhofhouding. Nadat vervolgens iedereen zich in de schutterstent verzameld had, volgde de afmars naar het koningshuis, begeleid door muziekvereniging KNA. Daar werd het hele gezelschap onthaald op een drankje waarna nog een rondgang door het dorp volgde. In de schutterstent werd vervolgens, na een vendelhulde,  feestgevierd met muziek van drive-in discotheek  “Next Level” en de “Zingende Barmannen”. Ook werd er tijdens deze middag nog een bezoek gebracht aan de begraafplaats om overleden familieleden te gedenken. zie de foto’s deel 1; deel 2;  deel 3;  deel 4 ; deel 5;  deel 6