2 juli 2023

Installatie nieuwe Koningspaar in Beek

Het koningspaar van Beek, Marcel en Natalia Vermeulen.

Zaterdagavond werd in de schutters- en feesttent op de Kerkberg in Beek het nieuwe koningspaar Marcel en Natalia Vermeulen van schutterij B.U.B geรฏnstalleerd. Het nieuwe koningspaar werd vanaf het feestterrein bij de Grote Bartholomaeuskerk op de Kerkberg, samen met het oude koningspaar Willem Booltink en zijn vrouw Imre, met muziek van de slagwerkgroep DES begeleidt naar de feesttent. Daar volgde de officiรซle overdracht en werd het oude koningspaar bedankt door voorzitter Bart Huilmand van schutterij BUB. Ook de bevriende schutterij uit het Duitse Kranenburg was deze avond aanwezig.  Na de vele felicitaties voor het Koningspaar, dat vanaf dat ogenblik doorgaat als koning Marcel de Tweede en koningin Natalia de Eerste, werd het feest voortgezet met muziek van het orkest “Muziek van eigen bodem”. zie de foto’s deel 1deel 2;  deel 3;  deel 4; deel 5 , deel 6, deel 7