1 juli 2023

Wasserijspelen in Beek.

Winnaars wasserijspelen, “De Jeugd van tegenwoordig”.

De schuttersfeesten/ zomerfeesten in Beek zijn vrijdagavond van start gegaan met de Wasserijspelen op de Rijksstraatweg. Deze editie van de Beekse Zomerfeesten, welke begon met de Wasserijspelen bij de start van de Beekse kermis, was dankzij het mooie weer, weer een succes. 20 teams streden deze avond op de Rijksstraatweg in Beek om de hoogste eer en lieten zien wat ze in hun mars hadden. Het was een gezellig geheel, waarbij menigeen niet droog bleef. Na afloop was de prijsuitreiking in de feesttent op de Kerkberg. Voor de 20 teams waren er 4 prijzen te verdelen. De voorlaatste, op de 19e plaats, “de Jonge Goden” kreeg een prijs en verder waren de prijzen: 3e “De Natnekkers”,  2e “Bullseye”  en 1e “De jeugd van tegenwoordig” . zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3. (rest komt nog).