7 november 2022

Ontmoeten en groeten voor maatschappelijke organisaties in Beek

Ontmoeten en groeten in het Beekse Kulturhus.

De gemeenteraad van Berg en Dal organiseerde op zaterdag 5 november een kennismakingsmarkt in het Kulturhus in Beek. Tijdens deze markt konden organisaties en de nieuwe gemeenteraad kennismaken. De  organisaties en raadsleden kregen een laagdrempelige mogelijkheid om elkaar te vertellen wat ze doen voor de inwoners van Berg en Dal. Deze markt was bedoeld voor organisaties, verenigingen en stichtingen uit de gemeente  Berg en Dal die zich (vrijwillig) inzetten voor (groepen) inwoners. Van hulp tot het organiseren van activiteiten. Of bijvoorbeeld het geven van informatie aan een specifieke groep. Meer dan 20 organisaties hadden zich aangemeld voor deze markt, die druk bezocht werd.