9 oktober 2022

De eerste Vitaliteitsmarkt in de gemeente Berg en Dal

Vitaliteitsmarkt in de Mallemolen.

In de gemeente Berg en Dal worden  twee Vitaliteitsmarkten voor 60+ers georganiseerd. Tijdens de markt krijg je antwoord op al je vragen over welzijn, wonen, veiligheid, sport, bewegen, voeding en gezondheid. Op vrijdag 7 oktober was de eerste Vitaliteitsmarkt in Cultureel Centrum de Mallemolen in Groesbeek.  In het voorjaar is de markt in Millingen aan de Rijn. De toegang tot de markt was gratis. Je kon tijdens de markt ook meedoen met een fittest van Sportstimulering Berg en Dal. En natuurlijk was er gelegenheid voor een kopje koffie en een praatje. Op de markt stonden onder andere de wijkagenten, Kwiek Groesbeek, Oosterpoort woningcorporatie, Bibliotheek Gelderland Zuid, Seniorenraad Berg www.fortewelzijn.nl en Dal, Alliantie financieel veilig ouder worden, de mantelzorgconsulent en er werd een workshop gegeven door diëtiste Mariëlle Klaasen. zie de foto’s (komen nog)