9 oktober 2022

Rommelmarkt KNA in Beek.

Rommelmarkt KNA in Beek

Zondag 9 oktober heeft Harmonie K.N.A. uit Beek een druk bezochte Rommelmarkt gehouden in het Kulturhus te Beek. Al om 08.30 uur stonden de eerste bezoekers te wachten tot ze om 11.00 uur naar binnen mochten. Vele bezoekers waren te vinden tussen een mooie collectie spullen, waarmee de grote zaal van het Kulturhus volledig was gevuld.  Daar was het gezellig schuimen tussen de opgehaalde spullen, uitrusten met een kopje koffie en zelfgebakken taarten! Er is veel verkocht, maar uiteindelijk blijven er ook spullen over. Een deel van het speelgoed wordt geschonken aan een instelling in Arnhem, die het weer uitdeelt aan kinderen, die er graag gebruik van maken. De overige spullen konden ze gemakkelijk afvoeren d.m.v.. een grote container, die Rowill Millingen gratis ter beschikking heeft gesteld. zie de foto’s