16 juli 2022

T-shirt voor Berg en Dalse Vierdaagselopers.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de hal van het gemeentehuis van Berg en Dal, waarvoor alle Vierdaagselopers uit de gemeente waren uitgenodigd, hield burgemeester Mark Slinkman  zijn toespraak, waarbij hij memoreerde, dat er vorige keer ruim 600 deelnemers uit deze gemeente mee gelopen hebben tijdens de Vierdaagse  maar dat er nu minder zijn, 415. Omdat bij de vorige presentatie van het Vierdaagse T-shirt hij de enige was, die de “onthulling” deed van het T-shirt, was het nu veranderd en deed het hele college dit. Ze presenteerden een purper (paars) T-shirt met de tekst: Weg van Berg en Dal. Nadat hij alle alle deelnemers een goede Vierdaagse toewenste, kregen alle aanwezige lopers een purper T-shirt uitgereikt.  De burgemeester hoopte, dat alle lopers deze in ieder geval op de donderdag zullen aantrekken, als het Vierdaagse legioen door de gemeente Berg en Dal trekt. Maar dit paarse T-shirt mag natuurlijk ook op andere dagen gedragen worden. Helaas werd er deze keer geen groepsfoto gemaakt. zie de foto’s