20 juni 2022

Jan Teunissen uit Ooij overleden.

Jan Teunissen

Ons bereikte het droevige bericht, dat op 18 juni 2022, na een kort ziekbed, Jan Teunissen uit de Prins Hendrikstraat in Ooij is overleden. Jan is 74 jaar geworden. Jan was sedert 2011 weduwnaar van Joke Teunissen-Frieling. Op de overlijdenskaart staat het volgende: Na een leven geleefd te hebben op jouw eigen wijze heb je na een korte strijd afscheid van ons genomen. Johannes Hendrikus Teunissen, ~Jan~
sinds 2011 weduwnaar van Joke Teunissen. * Ubbergen, 18 september 1947 T Nijmegen, 18 juni 2022. Johan en Daniëlle, Lynn, Chevy v; Jolanda en Fedde, Jax, Lola v. Jan verblijft de komende dagen in het uitvaartcentrum van Rustoord, Postweg 60 in Nijmegen, alwaar geen bezoek. De afscheidsbijeenkomst zal worden gehouden op vrijdag 24 juni, om 10.30 uur in de Boszaal van crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51 in Nijmegen. Na de afscheidsbijeenkomst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de koffiekamer van crematorium Jonkerbos. We wensen zijn kinderen en kleinkinderen, alsmede de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.