27 mei 2022

Tranendal tussen de Heuvels in Groesbeek

Öchaarm” sloot het smartlappenfestival af.

 Een paar jaar was het er niet van gekomen. Corona gooide toen roet in het eten maar deze Hemelvaartsdag leek het weer als vanouds. Het smartlappenfestival “Tranendal tussen de Heuvels” was weer een bijzondere happening en een grote publiekstrekker. De diverse koren kwamen uit het hele land en natuurlijk was “Ochaarm” onder leiding van Marielle Poelen ook weer van de partij. Zij besloten ook deze editie op het Dorpsplein bij het gemeentehuis. Het festival begon donderdag rond 12.00 uur op het Marktplein, waarna de deelnemende koren verspreid over het bomvolle centrum van Groesbeek gingen zingen. In de avond waren er bij diverse cafés nog optredens van diverse bands. Zie de foto’s deel 1deel 2