27 mei 2022

Vernielingen/diefstal bij Politiehonden vereniging in Persingen

Het omhulsel van het sponsorbord werd deels naast de ingang terug gevonden.

Onbekenden hebben de afgelopen dagen vernielingen gepleegd, diefstal gepleegd en goederen klaar gezet om waarschijnlijk mee te nemen rond en bij  het terrein en het clubgebouw van de politiehondenvereniging “Mijn trouwe Vriend Ubbergen en Omstreken” aan de Persingensestraat 8, op de hoek van de Thornsestraat-Persingensestraat-Sint Hubertusweg te Persingen. Een sponsorbord van het “Police Dog Center” werd vernield en het doek werd meegenomen. Het aluminium omhulsel werd voor een deel naast de ingang gezet en een deel was reeds meegenomen. Andere ijzeren voorwerpen waren verplaatst, kennelijk om later opgehaald te worden. Iemand iets gezien?