27 februari 2022

Diamanten paar Hurkmans verrast met muziek.

Adriaan en Adda wagen een dansje op muziek van de Grensland Bigband.

Adriaan en Adda Hurkmans uit Leuth waren op 26 februari 60 jaar getrouwd. Voor de Grensland Bigband een reden om hen muzikaal te eren. Deze band bestaat voor een groot deel uit oud leden van de Fustenlichters en deze band was in het verleden opgericht door o.a. Adriaan Hurkmans. Daarom werd het bruidspaar aan het einde van de middag thuis opgehaald en naar het DES gebouw in Leuth overgebracht waar ze muzikaal onthaald werden. Grensland Bigband is ontstaan na de reünie van het Amusement orkest de Fustenlichters 2 jaar geleden. Destijds waren Adriaan Hurkmans en Adrie Jansen de oprichters. Adriaan is jarenlang als manager doorgegaan. Vanuit de reünie met de Fustenlichters hebben Joyce Bol en Ron Hurkmans een doorstart georganiseerd met een grote groep muziekliefhebbers uit de Fustenlichters groep. Ze zijn verder gegaan als een bigband onder de naam Grensland Bigband. Afgelopen jaar hebben zij de bigband op diverse posities met goede muzikanten kunnen aanvullen. Op dit moment staat er een bigbandgroep van 25 personen onder muzikale leiding van Reiner Kersten.  Ze zijn nu een echte vereniging geworden met een goed bestuur en muziekcommissie. Voor het diamanten  bruidspaar was het optreden een complete verrassing en ze genoten met volle teugen. ook de oud-dirigent van de Fustenlichters, Joep Oteman en zijn vrouw Marian waren bij dit optreden aanwezig. zie de foto’s