17 december 2020

“Toek Toek jam” te koop in Berg en Dal

Mariken Sünnen bij de “Toek Toek kast”.

Sinds een week staat er een nieuwe Buurtweggeefkast in het dorp Berg en Dal. Er is een schap ingericht voor de verkoop van Toek Toek Jam. De verschillende soorten jam zijn biologisch en met liefde gemaakt. De Jam is suikerarm. Naar smaak kunt u nog altijd suiker toevoegen. De opbrengst van de Jam is voor Toek Toek Berg en Dal. Deze stichting brengt ouderen en mensen die slecht ter been bij elkaar binnen het dorp Berg en Dal. Hierdoor kunnen ze andere blijven ontmoeten. We rijden ook nu nog steeds. Onze tijden zijn wel aangepast. Momenteel rijden we maandag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 14.00 uur, dinsdagmiddag en vrijdagochtend. Wanneer de kerk weer diensten heeft rijden we ook de zondagochtend. Door de aankoop van de Jam kunnen we het vervoer betaalbaar en laagdrempelig houden. De kast is te vinden bij de kruising Stollenbergweg en Emmalaan. Graag contant geld meenemen voor de Jam. Naast de verkoop van Jam vindt u er gratis boeken en speelgoed. Deze kunt u erin zetten of meenemen. Er wordt al veel gebruik van gemaakt. Wees welkom!