6 september 2020

Koninklijke Onderscheiding C.E.A.M. Piepenbrock-Janssen

Koninklijke onderscheiding voor C.E.A.M. (Caroline) Piepenbrock-Janssen

Op zondag 6 september 2020 kreeg mevrouw C.E.A.M. (Caroline) Piepenbrock-Janssen uit Groesbeek een Koninklijke Onderscheiding. Burgemeester Mark Slinkman van Berg en Dal reikte deze onderscheiding uit na de eerste competitiewedstrijd van De Horst1. Mevrouw Piepenbrock is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij kreeg deze onderscheiding omdat ze sinds 1985 zeer actief is bij dameskorfbalvereniging De Horst. Ze was gedurende deze periode onder andere scheidsrechter, lid van de technische commissie, bestuurslid, lid van de feestcommissie bij het 50-jarig jubileum, coach van senioren 1, teammanager van senioren 1, lid van de scheidsrechterscommissie en verenigingsbegeleider. Zij heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatie van de Special Olympics Nationale Spelen 2016. Deze spelen voor sporters met een verstandelijke beperking werden dat jaar in Wijchen, Nijmegen en Groesbeek gehouden. Zij heeft er voor een groot deel voor gezorgd dat het Groesbeekse deel van de Special Olympics voor de deelnemers onvergetelijk was. Daarnaast staat mevrouw Piepenbrock voor iedereen klaar en helpt al sinds 2009 een vrouw met ALS met haar uiterlijke verzorging.