22 augustus 2020

Presentatie Plaatjesboek “Groeten uit Berg en Dal” bij de Plus in Beek

Burgemeester Mark Slinkman en de medewerkenden aan het boek
Wat is er nu leuker dan sparen? Zeker wanneer het over je eigen omgeving gaat. Nico de Witt overhandigde afgelopen vrijdag het eerste plaatjesboek, een historisch stickeralbum, aan burgemeester Mark Slinkman. Een boek met teksten en foto’s uit Beek, Ubbergen, Berg en dal, Ooij, Leuth, Kekerdom en Millingen. Bert de Turck, Theo Leether, Ton Strijbosch, Geert Fleuren, Frits Boll, Trudi Groothuijse, Wim Ebben en Barbara Willems sloegen de handen ineen en brachten hun verzameling, kennis en teksten samen in dit mooie album. Dit alles in samenwerking met Retrospect boekproducties. Het album is gratis verkrijgbaar met de voucher welke dit weekend als bijlage in de folder verspreid wordt, de bijbehorende plaatjes (4 stuks) worden bij elke 10 euro aan boodschappen uitgegeven. De looptijd is acht weken. Afgelopen vrijdag werd op feestelijke wijze het eerste album uitgereikt in de winkel. zie de foto’s.