5 juni 2020

Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Mantelzorg Berg en Dal is er voor mantelzorgers die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wil jij meedenken of meedoen? Het bieden van een zorgpauze zodat de mantelzorger even weg kan, mee helpen activiteiten organiseren of de PR verzorgen? Contactpersoon is Hanneke Klievink, info@mantelzorgbergendal.nl tel.06-13198559.

Fanfare Wilhelmina wil graag de grote hoeveelheid aan bladmuziek digitaliseren. Ben jij handig op de computer? Contactpersoon is Miel Fransen, info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl tel.024 3975019

Of wil je graag een maatje voor iemand zijn? Kijk voor de vele mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl tel; 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.