4 december 2019

Onthulling kunstwerk rotonde Groesbeek

v.l.n.t Ties, Lars, Milana, Annelies Visser en Mark Slinkman.,


Wethouder Annelies Visser en burgemeester Mark Slinkman onthulden woensdagmiddag 4 december het nieuwe kunstwerk op de rotonde Zevenheuvelenweg-Nieuweweg in Groesbeek. Dit deden ze samen met drie kinderen uit de voormalige gemeenten: Lars (gem. Ubbergen, 8 jaar), Milana (gem. Groesbeek, 8 jaar) en Ties (gem. Millingen aan de Rijn, 9 jaar). De kunstenaars Maree Blok en Bas Lugthart uit Onderdendam in Groningen lichtten het kunstwerk toe. Het kunstwerk is het symbool van de in 2015 ontstane gemeente Berg en Dal en het bijzondere landschap waarin het is gelegen. Een uitgebreide toelichting op het kunstwerk vindt u  op de website van de gemeente Berg en Dal. zie ook artikel in de Gelderlander. zie de foto’s