13 mei 2019

Mies Reijnen uit Ooij overleden.

Mies Reijnen.

Ons bereikte het droevige bericht, dat op zondag 12 mei in het zorghotel Dekkerswald te Groesbeek, op 82 jarige leeftijd Mies Reijnen uit Ooij is overleden. Mies sukkelde de laatste tijd al met zijn gezondheid en zat daarom in het zorghotel. Mies Reijnen, jarenlang officier bij de schutterij Eendracht in Ooij, waarvan hij vele jaren commandant was, deed afgelopen jaar nog mee tijdens het defilé bij het Europees koningschieten in het Limburgse Neer. We wensen zijn vrouw Mimi, de drie zonen Michel, Wilco en Dave en hun partners, alsmede de kleinkinderen, familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Er kan afscheid genomen worden van Mies op vrijdag 17 mei van 19.30 uur tot 20.15 uur in uitvaartcentrum Dela, Staddijk 130 te Nijmegen. De uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 18 mei om 10.00 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij, waarna om 12 uur de afscheidsdienst volgt in de Vacalis aula van Yardenhuis Beuningen, Schoenaker 12 te Beuningen.