2 april 2019

The Engelen uit Beek overleden.

Maandag 1 april is The  Engelen woonachtig te Beek Ubbergen  op 91 jarige leeftijd overleden . We wensen zijn vrouw Mia Engelen-van Fulpen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. The en Mia woonden tot aan hun verhuizing naar een aanleunwoning bij ’t Höfke in Beek op de “Knienepol” in Erlecom. Ze zouden in augustus 65 jaar getrouwd zijn. Met het overlijden van The is er weer een oud-Indiëganger heen gegaan.

One Response to The Engelen uit Beek overleden.

  • Beste Mia Engelen Fulpen en Familie

    We condoleren jullie met het overlijden van The in de zware en moeilijke tijd The Rust zacht namens Wim en Rina Gartsen oude Gracht 15

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.