17 mei 2018

Aanrijding bij de Groote Both in Kekerdom

Donderdagmorgen vond een aanrijding plaats tussen een personenauto en een truck met oplegger op de Botsestraat in de bocht bij de Groote Both in Kekerdom. Een bestuurder uit Duitsland kwam met zijn Mercedes personenauto vanuit de richting Leuth en raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt, waardoor de auto  “uitbrak” en vervolgens tegen de truck met oplegger botste.  Ter plekke verloor de Mercedes het rechter achterwiel. Desondanks vloog de Mercedes nog ruim 100 meter door en belandde vervolgens  in de greppel naast het bouwland, terwijl op het wegdek en in de berm diverse onderdelen van de Mercedes achterbleven. Wonder boven wonder bleek er niemand gewond te zijn. De bestuurders zijn ter plekke nagekeken door personeel van de ambulance. Beide voertuigen werden zwaar beschadigd en zijn afgesleept door de fa. Houterman uit Nijmegen. Het duurde enkele uren voordat de weg weer volledig werd vrijgegeven. zie de foto’s deel 1;  deel 2

One Response to Aanrijding bij de Groote Both in Kekerdom

  • De macht kwijt door veel te hard te rijden. De vrachtwagen reed 60. Ik reed er achter heb deze via rechts de berm kunnen ontwijken. Die Mercedes vloog gewoon over de weg 😱 
    Hoop dat die man zijn rijbewijs kwijt is en nooit meer terug krijgt. Er hebben daar wel wat engeltjes rond gevlogen want dit had heel anders kunnen aflopen dan pijn in de nek en geschrokken na. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.