20 december 2017

SC Millingen JO13 – 1  Kampioen

SC Millingen JO13 – 1 (D1) is vrijdagavond 15 december 2017 op Sportpark De Hove in Millingen Kampioen geworden. Onder flinke publieke belangstelling. werd er op het kunstgrasveld om 19.00 uur tegen BVC JO13-1 onder leiding van René Beuting afgetrapt. In de najaarscompetitie 3 klasse 08 stond SC Millingen JO13-1 na 6 wedstrijden bovenaan met 16 punten. Ook de nummer 2, De Treffers, had 16 punten, maar zijn uitgespeeld na 7 wedstrijden. De tegenstander van vanavond uit Beek had 10 punten en 5 (van de 7) wedstrijden gespeeld. Een belangrijke confrontatie, waarbij minimaal 1 punt moest worden gehaald voor het Kampioenschap.De jeugd uit Millingen was de 1e helft met 3-0 de bovenliggende partij. Na de rust verscheen de 4-0 en even later moest keeper Niels Gesthuizen toch capituleren en de bal uit zijn net halen, 4-1. Toen de goed leidende scheidstrechter voor het laatst floot, barstte het feest los. Voor de groepsfoto werd in het Kampioenshirt op de doellijn geposeerd. In de kantine sprak voorzitter Jan Scholtens in zijn toespraak zijn waardering uit voor het goed spelende pupillenteam, niet alleen de spelers, maar ook de trainers Dave Neijenhuis en Willem van Deelen, leider Arnoud Brouwer en ook de ouders, die wekelijks hun zoon op allerlei manieren bij het voetballen ondersteunen. Het Bestuur van SC Millingen feliciteert JO13-1 van harte met het Kampioenschap! Foto Hans Driessen.