19 december 2017

Politiekapel Gelderland-Zuid bij Kerstcircus Nijmegen.

Het Tamboer- en Lyrakorps van de Politiekapel Gelderland-Zuid treedt woensdagmiddag 27 december (derde Kerstdag) op in het voorprogramma van het Kerstcircus, dat dit jaar voor de 8e keer in Nijmegen is neergestreken. De familie Freiwald heeft na het succes van vorig jaar TLK Gelderland zuid weer uitgenodigd te komen optreden in de piste van het kerstcircus. De samenwerking vorig jaar is goed bevallen en de reactie van zowel de circusartiesten als bezoekers waren positief. Vanaf half drie zal het TLK optreden in het circus. Bij goed weer volgt rond twee uur een rondgang over de Goffertweide die zal eindigen in de circuspiste. Volgend jaar wil men de samenwerking uitbreiden met evt. een concert van de hele kapel in de circuspiste. Het kerstcircus staat er vanaf 23 december t/m 7 januari. http://www.kerstcircus-nijmegen.nl/  Op de foto het TLK in 2016 voor het optreden.